Boek: Leve de Mislukking, leve de Toekomst

Het is een boek in wording. Onder dit kopje kun je de  hoofdstukken vinden die (in concept) al gereed zijn.

Je bent van harte uitgenodigd erop te reageren. Ik ben zeer belangstellend naar je ervaring en mening. Wanneer je wilt dat ik je op de hoogte houdt, stuur me dan een mail. Ik laat je dan weten, wanneer er een nieuw hoofdstuk (in concept) klaar is.

Leve de Mislukking, leve de Toekomst

Het leven is een feest, denk er wel aan zelf de slingers op te hangen

Hoe ga je om met tegenslagen, moeilijkheden en mislukkingen? Waarom is het zo belangrijk om jezelf te kennen, de verantwoordelijkheid voor je eigen welzijn te nemen?

Waarom? Om van je Leven en Werken een Feest te maken. Een boek voor iedereen die de touwtjes in eigen hand wil nemen.

De manier waarop we onze professionele rol (als leidinggevende of medewerker) vervullen, of onze rol als partner of ouder, wordt in belangrijke mate bepaald door onze persoonlijkheid.

Dus wanneer je verandering wilt brengen in je professionele of privéleven, meer plezier en succes wilt hebben, wees dan bereid je persoonlijke leven te bekijken. Je zult vooral je manier van denken over jezelf, over je kwaliteiten en talenten, je prestaties en je motivatie willen bezien.

Als je met plezier en succes wilt leven, als je met hart en ziel wilt leven en werken, en als je de wereld tegemoet wilt treden vanuit een sterk gevoel van eigenwaarde, dan ontkom je er niet aan te kijken naar de dingen die je daarbij in de weg staan, met name onzekerheden, kwetsbaarheid en imperfectie.

Leve de Mislukking, leve de Toekomst geeft je praktische inzichten en handreikingen om van je Leven en Werken een Feest te maken. Geen eenvoudige klus, maar wel zeer de moeite waard.

Pieter van Breemen

Pieter H.J. van Breemen (1938) maakt je deelgenoot van zijn ervaringen als personal coach. De inhoud van dit boek is gebaseerd op meer dan 25 jaar ervaring in Personal Coaching. Verdere informatie www.levedemislukking.nl.